Onsdag 29.11

Igår kom jag hem från Hangö. Är sjukledig resten av veckan, min fot har varit svullen i över en vecka och att gå 15000 steg per dag på jobbet gör den inte bättre. Bortsett från att jag har vilat min fot så har jag lagat risgrynsgröt, städat lite, tvättat byke och picklat rödlök. 

(null)

(null)

(null)


Picklad rödlök är så gott och man kan ha det till vad som helst. Det är dessutom så enkelt att göra. 
Du behöver:
4 rödlökar
3dl vatten
2dl socker
1dl ätticka
1/2-1 tsk salt

Koka upp allt i en kastrull tills sockret har smultit. 
Skär under tiden upp rödlöken i såna bitar du vill ha den. Häll sedan upp allting i en burk. Låt svalna en stund innan du lägger in i kylskåpet. 

Imorgon tänkte jag baka saffranbullar.

Hejsvejs!💕