Stugliv
Så härligt och mysigt att vara på Biskopsö. Igår var det 28-29grader hela dagen, svettades som en gris och var några gånger och doppade mig.
Igår var vi ut och gå, vi drack vin och hade det hur trevligt som helst. Idag är det lovat ännu varmare väder och det har börjat komma alger här till vår vik.. hoppashoppashoppas man hinner och ta sig ett och annat dopp innan det blir allt för grötigt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ett år sedan
(null)

Tänk vad fort tiden går! Har snart bott ett helt år i Åbo! 

Sitter nu i bilen påväg till Dalsbruk. Ska ut till Biskopsö! Så härligt!😍 Jesses semester började igår så han kom till Åbo och är så snäll att han kör mig. Tyvärr får han inte komma med till stugan eftersom vi ska ha tjej-stugmys med mamma, momi och moster. Alla andra kom dit igår redan. Ser så framemot den här helgen. 
(null)

Igår åt jag svärdfisk med tomatrisotto och fänkålssås. Slurp!

Lyxigt
Idag slutade jag redan kl14! Hur skönt är inte det?! Har nyss bytt sänglakan och lagt på en tvättmaskin. Bara den tvättat färdigt så ska jag dra ut på länk. 
Haha förrästen så måste jag säga att abborrar är farliga. Okej, ska jag vara ärlig så är dom inte ett dugg farliga. MEN jag måste alltid plåstra om mina händer efter att jag hållit i en abborre (jag kanske är lite klumpig). Dom har ju så sjuttons vassa fenor. 

Åt en väldigt supergod skaldjurspasta idag på jobbet! 
(null)

(null)

Nu ska jag lyssna på podd och sätta mig framför datorn en stund.

Hejsvejs!💕