2018 here i come
Hoppas på ett år med nya upplevelser, nya möjligheter och ett helt oförglömligt år!

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu bär det ut på haven med Viking Grace! 
Hejsvejs!💕
GOTT NYTT ÅR!💕
2017
2017 var ett väldigt bra år! Skrev för ett år sedan ett blogginlögg med vad jag hoppas på att det gågna året skulle bära med sig. Kan stolt säga att alla mina "önskningar" gått i uppfyllelse. (null)

Nya möjligheter - började studera och flyttade till Åbo.
Nya vänner - alla härliga nya människor som jag träffat i Åbo som har förgyllt min vardag
Hälsosammare liv - för min egen del finns det ännu mycket att förbättra på. Men är så glad att alla mina nära och kära har varit friska. 2016 var ett år med mycket sorg och oro över andras välmående, är så glad att alla har mått bra!❤️
Bli mera självisk och självständig - flyttade till Åbo som gjort att jag fått mera skinn på näsan och vågat stå för mina åsikter och vilja.

Det nya året börjas med Katarina, Matilda och Maria. Vi ska på kryssning. Hoppas det blir ett hejdundrande nyårs firande! 
Inför 2018 har jag inte så mycket "önskningar". Hoppas igen en gång att alla hålls friska och hälsosamma, att jag skulle få en ordentlig rutin i vardagen, att jag ska studera flitigt, har även bestämt mig för att skräpa mindre. Ska alltid ta med mig egen matkasse när jag far och handla, inte slänga iväg onödigt som går att återvinna osv.

(null)

(null)

(null)

(null)

Kvalitetstid med morsan
Var till stan ett varv och handlade lite, och nu är jag hemma hos mami och papi och äter fisk, mums. (null)

(null)

(null)

(null)