Tjejkväll

Igår blev det tjejkväll med Katarina. Vi beställde en pizza med den konstigaste fyllnings kombinationen. Senare kom Eve också med oss. Det blev utgång till SB, men var där knappt en timme innan jag gick hem. 

Har varit till skolan, och lagade just maletkött soppa.

Nu blir det att äta och bara ta det lugnt en stund innan jag måste ta itu med det sista skolarbetet som ska vara inlämnat på måndagen. 

Imorgon har vi endast en lektion och sen blir det veckoslut. J kommer hit igen så är lite extra glad.😊

Kuligt värre

Alltså ush vad kul vi hade det igår! 

Fyra kaffekoppar senare

Hade endast en lektion idag i skolan. Efter det blev det lunch på Gado och sen traskade jag iväg efter min skolnyckel, som jag egentligen borde ha inskaffat första skolveckan. Men bättre sent än aldrig och jag har ju klarat mig bra utan den. 

Kom hem och lade direkt kaffe på och droppa, tog fram datorn, glasögonen och projekt boken och satte igång och skriva på bok reflektionen. Fick den färdig och så tog jag itu med nästa arbete. 
Skönt att ha två inlämnings uppgifter gjorda så jag inte behöver stressa över dom. Egentligen skulle jag ha haft tid på mig ännu några dagar att göra dem innan deadlinen, men hade inget bättre för mig eftersom maten var gjord, lägenheten städat och allt annat klappat och klart.
Skönt!