Vappen
Vill önska er glada vappen! Jag "firar" vappen för första gången på tre år. Bättre sällskap får man söka efter.❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

Har en massa bilder från veckoslutet som jag lägger upp så fort jag hinner! 
Var idag på första praktikdagen! Vi skulle alla klä ut oss (fick veta det när jag satt på tåget till Åbo, så drog på mig det jag hade hemma i Åbo) min tittel var "Crazy-pink-hawaian-flower-tant", haha. En av dom bästa arbetsdagarna, vi dansade till gamla 80-tals discolåtar mellan kunderna och hade super stämning. 
(null)

Teamkväll
Igår (torsdagen) hade vi teamkväll med klassen. Eftersom vi far på praktik nu så kommer vi först att träffas i höst igen. Dessutom ryker några in i armén och någon far på utbyte så det var "sista" gången vi alla var samlade.
(null)

Vi samlades på Vårdberget och spelade lite spel.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var en kul kväll!
(null)

Idag tog jag tåget hem till Hangö! Måste få dom två sista skoluppgifterna gjorda ännu och sen kan jag äntligen ta sommarlov! Så med andra ord är veckoslutet fullproppat med skolgrejer. 
Nu tänker jag börja sova, godnatt!

Hejsvejs!💕
Onsdag
Sov så dåligt inatt pga. tandvärk, nu har jag tagit lite värkmedicin och ska börja göra mig klar inför jobbet. Det här är min sista arbetstur innan min praktik börjar. 
Igår fick jag dessutom super nyheter. Jag har ju arbetat i Herkkunuotta via ett annat företag, men mitt arbetskontrakt tar slut den sista den här månaden. Dom ringde igår från jobbet och sa att dom på Herkkunuotta mer än gärna vill anställa mig där nu när arbetskontraktet tar slut. Jag hade ju en liten aning om att jag skulle få fortsätta där, men det kom som en  liten lättnad att veta att jag faktist har en arbetsplats dom kommande 2-3åren (ifall jag inte hittar något annat mera tradenom inriktat). 
Hoppas alla får en fin dag idag!

Hejsvejs!💕