Feber Och Vappen

Feber, halsont, ingen röst, antagligen grymmaste hostan jag någonsin haft. MEN endå måste jag på jobb. 

Idag hade jag nästan 39 grader feber när jag for på jobb. En arbetskamrat frågade om jag var bakis (såg säkert så förstörd ut) så svarade jag att nej jag har hög feber men skulle faktist hellre vara bakis än ha sån här förkylning, haha. 

Igår var jag hem till mamma och pappa och hängde där hela kvällen. Blev bjuden på lite vappen mat och vi hade det hur mysigt som helst, bortsett från att jag är sjuk.

Var också ut ett varv och åka deras fina nya bil.

Och så kom det snö igen...

Idag har jag varit på jobb, jobbigt som bara den men jag klarade av arbetsdagen.

Har ätit björnbär, eller vad dom nu heter för att få i mig lite extra vitaminer. Dom är ju bara så goda.

Efter jobbet for jag igen hem till mamma och pappa, men det slutade med att jag for och sova i någon timme och sen for jag hem till mig för jag var så trött. 

Blev bjuden på mammas bakade munkar, gash vad gott det var.

Fick ihop kockat en avokadopasta också. Nu ska jag börja sova, har en 9h arbetsdag imorgon. Enda som lockar mej att fara på jobb är att det är dubbel lön.

GLADA VAPPEN! Hoppas ni firar det bättre än jag som bara ligger under täcket och yrar pga min höga feber.
Hejsvejs!💕

Jobb

Om en och en halv timme är det jobb som gäller. Måste ännu packa ihop alla arbetskläder som jag tvättat här hemma så jag inte glömmer dom. 

Nu sitter jag och smuttar på en stor kopp kaffe och väntar på att få energi.. mätte febern på skoj och febertermomätaren visade 37,4 = stegring.. har rivande hosta och halsont. Hoppas det går snabbt över.

Köpte en grå tunika från ulladress, så mysig.

Hejsvejs!💕

The bags under my eyes are Chanel

Så idag fortsätter det "normala" livet. Har hört någon fågel här och där som har kvittrat om att vi har det väldigt stressigt på jobbet för tillfället. Så jag riktigt väntar på att slippa tillbaka dit (sarkastiskt). 

Nej men nu är jag utvilad och känner att det är ganska perfekt tillfälle att fortsätta arbetet nu innan det går för långt och man blir bekväm och van med att vara ledig. Har haft det ledigt och skönt men man måste bara arbeta lite emellan också, så är det bara. 

sov ganska dåligt inatt, vred och vände mej i sängen igår kväll innan jag fick sömn. Stress inför jobbet/vappen jobbet + vappenstressen? Känns som om jag är helt svullen under ögonen, haha.

Ska om en stund och träffa C, vi ska och kolla runt lite i Hangös butiker vad dom har att erbjuda. 

Prövar ett nytt te nu tillika jag skriver inlägget, JÄTTE gott! Pukka - detox.

Igår hängde jag med C i några timmar, alltid lika kul med henne.💕

Hoppas alla får en finfinfin fredag.

Hejsvejs!💕