Happy

Har hela dagen varit igång. Som jag tidigare skrev så åkte vi bort från Hangö med mamse. Passade på att gå in i en dekor butik. Hittade en sagaform mortel som jag dräglat efter länge(priset var nedsatt) och en ny badrums matta. Fick även mitt efterlängtade matbord. 

Nu måste vi skruva ner vår lilla soffa och skruva ihop vårt nya matbord. Är så happy! Kan äta vid ett matbord. Tänk att något så litet som ett matbord kan kännas så stort och lyxigt. 

Sååå happy!

Jollof ris test 2.

Blev jollof ris, thai inspirerad kyckling currysås och en fräsh grönsallad. 

Riset blev så mycket bättre och godare den här gången jag lagade det. 

Jag har en dålig vana, eller nja inte dålig. Men jag bara älskar att blanda ihop allting som jag har på mitt matfat.

Det blir ju bara så gott. Smaken är som baken, delad i två delar, HAHA. 

Nu sitter jag i bilen och väntar på att mamma ska sluta jobbet. Sen drar vi ett varv till Ekenäs och Karis. MITT köksbord har äntligen kommit till jysk, så måste hämta det. Yey är så excited! 

Hejjsvejjs💕!

Hurtbulle

Efter allt för lite sömn så är jag endå tidigt igång. Vaknade lite före 7 och låg i sängen en halv timme och hade beslutsångest om jag skulle stänga ögonen och fortsätta sova eller om jag skulle stiga upp. Så skönt att halsen och hostan känns bättre idag. Hoppas det bara vara någon liten snabb bobba som kom och hälsade på.

Drack mitt morgonkaffe och åt lite morgonmål och sedan förde jag bilen till bilverkstaden. Den skulle på service och besiktning. Bestämde mig för att dra träningskläderna på och gå en powerwalk hem. Så uppiggande med morgonpromenad. Gick via butiken också innan jag tog vägen hem.

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan börja laga allt färdigt för lunchen. Tror det blir något med kyckling idag, men får se.

Hejsvejs! Ha en bra dag.💕