Sista semesterdagarna
Idag bjöd lillebror mig på födelsedags pizza på Classic Pizza. Det var lika gott som alltid, om inte godare!
(null)

Senare fick jag spendera hela kvällen med min guddotter!❤️ hon hade vuxit massor sen vi senast sågs för någon vecka sedan. 
Imorgon ska jag och Jesse åka iväg till Åbo, vi ska på bio och bara ta det lugnt och mysa.
På måndagen börjar skolan igen, kan inte förstå hur snabbt tiden går och att jag redan börjar på mitt andra studieår. 

Hejsvejs!💕
en perfekt dag med perfekt sällskap
Idag kom fammo och fafa efter mig kl11. Vi körde iväg till Kasnäs för att äta lunch. Det var super gott!
 
Efter lunchen åkte vi på sightseen på Kimitoön.
 
Jag blir så varm och lugn i själen när jag är ute på "landet" och nära havet. Jag tycker att omgivningen är så vacker och det har en lugnande effekt i mig.
 
Efter det körde vi till Söderlångvik gård. Det är en väldigt vacker plats, hade aldrig varit där tidigare men vill absolut besöka det stället pånytt. Dom har äppelodling och serverar lunch och har ett supermysigt café - Café Vivan och även en liten butik med egenlagade safter, syltar, äpplen, smycken och annat fint. Huvudbyggnaden på Söderlångvik har sedan år1965 fungerat som konst- och personhistoriskt museum. Amos Anderson har bott där och vad jag förstod av vad fammo och nappe sa så var han väldigt känd inom svenskfinland på sin tid. Men den här gången besökte vi inte muséet utan vi var på kaffe och kaka och kollade igenom deras lilla shop.
Fina fammo!💕
 
 
Jag tog en skogsbärs cheesecake som var himmelsk! (jag älskar cheesecake)
fammo åt en äppeltoffee kaka
nappe åt en tripple-choklad-cheesecake
 
Rekommenderar alla att besöka det här stället om dom befinner sig på Kimitoön, det är supermysigt!
Jag hade en väldigt kul och trevlig dag idag. Det bästa var att få spendera lite kvalitétstid med mina farföräldrar. Hoppas vi gör en sån här dagsutfärd pånytt här något tag.
Efter kakan och cappuccinon körde vi via en mysig liten bybutik och sen ännu lite sightseen i Kärra.
Sen fick jag köra hem med deras sprillans nya bil!
En väldigt lyckad semesterdag var det!
 
Hejsvejs!💕
 
Till åbo
Ska köra ett varv upp till Åbo idag. Jag får Clarissa med mig, hon skulle även till Åbo så vad passade då bättre än att hon åker med mig. 
Har packat med lite som jag tänkte föra hem eftersom jag hade med mig en massa lakan och smuts tvätt som jag passade på att tvätta och tumla hemma hos mamma och pappa. 
Ska efter Fredde från båten kl20 och sen tillbaka till Hangö. Imorgon ska jag på lunch med fammo och nappe, och på fredagen ska jag hälsa på Ronja och lilla M innan vi far tillbaka till Åbo. Jesses semester (part 2) börjar så han kommer till Åbo innan han far på resa till Barcelona, Nice och kanske en sväng till Italien. Dom ska hyra en bil och köra omkring, är sååå svartsjuk haha. 
(null)

Nu ska jag packa lite till och sen fara och plocka upp Clarissa. 

Hejsvejs!💕