Two amazing days med mina småkusiner

Är så glad och har varit på så gott humör dom två senaste dagarna. Har spenderat varenda minut med mina släktingar. Så kul att träffa dem igen efter 4år.❤️ imorgon måste jag tyvärr på jobb igen så hinner inte träffa dom mera annat än snabbt fara en sväng på kvällen och säga hejdå. 

Dom åker tillbaka till Stockholm på fredagen och nästa vecka åker dom hem till New York igen. Vi tänker absolut åka och hälsa på dem med J så fort vi har möjlighet.

Så spännande

Imorgon kommer det släktingar på besök, både från Sverige och New York. Bodde för fyra år sedan i New York och var som baby sitter åt min småkusin som då var 4månader gammal. Nu är hon 5år och har en lillesyster som är 3år gammal. Ska bli så spännande och kul att träffa dem!💕

Väntar så på morgondagen och att få träffa släkten från runt om i världen. Som pricken på i så råkar jag vara ledig imorgon och övermorgon då dom är här i Finland, Hangö. Jippiie💕

3 veckor

Om tre veckor börjar min semster. Och huuur jag väntar på det. 

Midsommaren var kul, var hemma lite före kl2 med J. På lördagen var jag med lillebror, vi körde omkring och snackade skit, och sen en sväng till tjejerna och se hur dom fjantade sig, haha. For och sova ganska tidigt och var redan kl6 på morgonen på jobb.