Lördag - shopping

På lördagen körde vi till Gigantti och köpte en airfryer (vi har länge funderat fram pch tillbaka om vi ska köpa eller inte, men nu bestämde vi oss för att köpa en). Hittils är vi väldigt nöjda med den. Vi har testat laga kyckling, frysta grönsaker, frysta pommes, morötter, och den är verkligen så bra som alla påstår. Enda "negativa" med den är att den är ganska stor och tar mycket utrymme, annars har jag absolut ingenting att klaga över. Idag ska jag laga maletkött biffar med potatismos och till det tänkte jag airfrya broccoli och blomkål, det lär ska bli väldigt gott!

(null)

Förutom att vi köpte en airfryer så var vi till skanssi där jag fyndade lite det ena och det andra på rea. Bland annat ett par nya läderhandskar, på mina gamla hade sömmen gått upp på båda handskarna så att fodret kommit ut. 

(null)

Dessa köpte jag från Glitter, dom var -50%, så betalade 20€ för dem. 

Köpte också spontant en grön väst som jag tänkte man kan ha på en långärmad skjorta/blus/polotröja, och bara våren närmar sig och det blir varmare ute kan jag klä på den som en rock ovanpå exempelvis en tröja. 

(null)

Den hittade jag på Object och var -70%, betalade 12€ för den.  

På söndagen var vi efter två påslakanset som vi reserverat, även dom var på rea. Normalpris var dom 89,90€/styck men vi köpte dem för 35€/styck, inte illa. 

(null)

Har nyss tvättat ena setet och lade just på en till tvättmaskin med det andra setet. 

Är ledig ännu idag och tänkte reda upp lite här hemma, gå och handla och laga mat. 


Hejsvejs!💕