Ett paket med värme
Beställde i början på veckan ett par nya vinterskor. Har nu haft mina förra i 3-4år och tån tittar nästan fram så slitna som dom är. 
Tänkte att jag nu med gott samvete kunde köpa mig ett par nya för mina födelsedagspengar som jag bokstavligen fick för att köpa mig ett par nya höst/vinterskor. Och det slutar inte ännu här utan jag råkade fynda dem på Zalando-Lounge dom var -65% och dom fanns i min storlek så jag är verkligen supernöjd! 
(null)

(null)

(null)

Och eftersom dom är gjorda av lammskinn så är dom väldigt varma och så mjuka så. Dessutom är kvaltén på dem super
Älskar mina nya UGGs!💕

När måndagarna faktiskt är bra
Imorse var jag till arbetsplatshälsovården för att få vaccin och vi pratade lite allmänt, som man nu brukar göra. Efter det var jag efter ett paket till posten och så for jag handla lite mat till mitt stackars toma kylskåp. 
(null)

Sen var det jobb som gällde. Det var så lugnt så lugnt och tiden gick framåt i snigel-fart.. men det var kul som alltid!
(null)

Åt en svingod tomat-skaldjurs soppa.

När jag slapp hem så hoppade jag i duschen och sen körde jag iväg till Cassandra för lite kvällsmys. Hon hade beställt sushi åt oss (friendship goals) och så pratade vi om allt som hänt sen vi senast sågs. Super mysig kväll!
(null)

(null)

I bilen påvägen hem visade det att det endast var 6grader där ute, brr.. nu är det påriktigt höst! 

hejsvejs!💕

Svamp
Lagade en köttfärslimpa med kantarellfyllning. Mums vad gott det blev. 
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)