Fick finbesök

Mamma kom igår till Åbo då J åkte till Helsingfors för att se på fotboll (Finland - Rumänien, på vägen till Helsingfors var han även och provkörde en bil vi kanske tänkt köpa). 
Vi var till Åbo Svenska Teater och såg Dracula. Det var en intressant föreställning, inte den bästa teaterupplevelsen jag haft eftersom den kändes lite råddig, men skådespelarna var bra och sjöng fint och det var kul att vara lite "kulturell". Imellan knyckte vi oss och imellan skrattade vi, men tycker att självaste "sagan/berättelsen" i föreställningen kändes råddig, men helt okej var det. 😊

(null)

(null)


Efter teatern gick vi via butiken och hem och kolla på film. Idag (lördag) åkte vi först till IKEA, sen Rusta och sen till Mylly för att äta och sen for vi även till Hansa. Det var jätte kul att ha mamma på besök. Så fort hon hade åkt iväg så kom Jesse hem. 

(null)

Köpte en ny lampa till spelrummet/gästrummet och tycker att det blev ganska mysigt. 

(null)

Vi fick mammas och pappas gamla soda stream, vilket är super bra för man dricker mera vatten när man inte känner av den äckliga vattensmaken (Åbo-vattnet både luktar och smakar klor, blä).

(null)

Nu ska vi laga någon mumsig kvällsmat åt oss och kolla på Haluatko miljonääriksi. 

Hoppas alla har en fin lördag. 


Hejsvejs!💕