Lördag
Igår var jag och hälsa på Clarissa till hennes jobb. Drack en latte, tala om allt möjligt och fick rundvandring i spaet. Det var första gången jag var in till Regatta Spa och det såg nog väldigt fint och fräsht ut! 
Och det var kul att träffa C!!  (null)

(null)

Körde efter mamma från tågstationen, via butiken och sen hem. Efter det for jag och Jesse ut och cruisa lite och handla. 
Allt som allt en väldigt lugn och mysig helg. Nu ska jag ta itu med en skoluppgift..
Hejsvejs!💕
Dagen efter
Nu har det gått ganska exakt ett dygn sen operationen. Det tar inte så värst sjukt mera och jag är så glad och lättat av att det är överstökat. Hoppeligen kommer jag att få en "normal" tunga bara den läkt tillräkligt. 
Allt var över på 20minuter. Fick på mig en operationsfilt som endast hade hål vid munnen där dom skulle operera. Dom var väldigt vänliga och berättade och förklarade om allt dom gjorde under operationen. Åt en hel del glass igår (kyla förhindrar såret från att börja blöda) och så åt jag puréad soppa. får varken äta något som ska tuggas eller äta dricka/något varmt. Men allt är bra och det känns super! Såklart är den ömm och känner ju nog av att det fattas en bit och så känner jag förstås av stygnen. Men tummen upp för det här iaf.
Köpte en sån här kul sak från Clas ohlson. Den limmade jag på baksidan av mina telefon så jag ska kunna ha bättre grepp om den när jag håller i den. SUPER!
Fick även titta på när pappa åt burgare. Själv fick jag "bara" glass.
 
Och idag ser tungan ut så här.
Hejsvejs!♥
 
Nervöst
Nu börjar jag bli nervös och lite skakig.. hatar att ligga på operationsbordet, vem gör inte det liksom? Pappa kommer efter mig om en halv timme och sen bär det av mot Helsingfors! (null)
Hejsvejs!💕