Senaste dagarna/halarinvigning
(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)
Och så blev det ikea igår med några teamvänner.

Idag är det glöggrundan som gäller. Ska först ha "träning" i uusi apteekki. Och kl15 börjar gr2017!! Jihuu
Tisdag eftermiddag
Igår var det måndag. Gjorde inte något speciellt. Började dagen med lunch med Madde, sen fortsatte vi till skolan och sen for jag hem för att göra klar en skoluppgift. Satt några timmar framför datorn och skrev en 4sidors uppsats. Lagade väldigt god mat! Stekte upp fiskfiléer som hade marinad av citronskal, bladpersilja, timjan och salt. SUPER GOTT!
 
 
 
 
Idag är det tisdag, har varit till skolan, på lunch och på en väldigt intressant och givande föreläsning. Vi hade ett företagtsbesök som handlade om Handelsbanken. Så mycket om själva Handelsbanken pratade inte föreläsaren om, utan mera om vad som är viktigt att tänka på när man studerar och saker och ting som vi ska ta i beaktande för att bli så "framgångsrika som möjligt". Väldigt intressant! 
 
Nu ska jag snart traska iväg med A för att skriva under papper och ta medlemskort till ett gym som öppnar nästa månad (i slutet av den här veckan). Då ska det anamma bli ordning och reda på den här tjejen!
 
Hejsvejs!♥
so sparkly
Blev väckt inatt av Jesse som kom hem från Amsterdam. Han skulle sova här en natt och sedan idag tidigt på morgonen ta tåget till Hangö och fara iväg på jobb. Jag tänkte falla omkull pladask när han drog fram en presentpåse från sin resväska.
 
 
Alltså hur paff blir man inte när man ser att han har en presentpåse åt mig från Swarovski. 
Har tidigare fått ett Swarovski smycke av honom till julklapp när vi firade vår första jul tillsammans men det här kom helt oförväntat. blev så glad ♥
 
 
 
 
Alltså se vad fint! Fullt med Swarovski kristaller! Blev så rörd! Inte för att skryta, men jag måste nog ha den bästa pojkvännen som finns! ♥