Nytt år med nya möjligheter

Det låter så kliché att säga så, men så är det för mig nu. Tänker lämna allt skit bakom mig i 2016 och "börja om från början 2017". 


Tänker vara mera självisk och göra saker för att JAG ska må bra och inte alltid tänka på alla andra i första hand och ta i beaktande deras problem innan mina egna. Jo såklart jag kommer att stötta alla som behöver det, men kommer att fokusera lite extra mycket på mitt eget välmående och liv.
Känns som om jag alltid bara finns där för alla andra och tänker på dem medan jag totalt glömmer att sätta ner mig och fundera "hur mår jag då". Nu ska det bli ändring på det.

Hoppas på ett bra år nu. Som jag skrev tidigare så var 2016 full med uppförs- och nedförs backar. Hoppas bara på att allt kommer att gå uppåt nu. Nya möjligheter, nya vänner, nya upplevelser och ett hälsosamt liv(både för mig och dom runt om mig som kämpar). 

<3 Gott nytt år! <3

Sista arbetsdagen för i år

Skriv inläggstext 

Var sista dagen på jobb för i år. Hade fullt upp hela dagen. Efter jobbet kom Jesse till butiken och vi handlade ingredienser till tapas.

Gaash vad gott det var.

Igår hämta julgubben lite paket igen, yayy.

Senare blev det monopol med J.

För en stund sen gjorde jag något alldeles overkligt (känns det som iaf). JAG SÖKTE TILL SKOLA. Skakar lite nu efteråt, det här känns så stort och overkligt. Nu tummarna upp att jag slipper in och flyttar till en större stad. Hoppas på det bästa men det kan gå hur som helst, är stolt över mig själv att jag ens vågade ta steget mot något nytt.

Att kliva ur min comfort zone är en stor sak för mig. Jag tror att det här gör bra för mig. Och jag är glad hur det än kommer att gå (om jag slipper in till skolan eller ej). 

Nyår i övermorgon?

Kan inte förstå att ett helt år har gått igen. Känns som jag inte har gjort något det här året och bara trampat på stället. Nå jo visst, jag har bott en månad utomlands och gjort massa kul saker med mina vänner. Men det här året har varit mer eller mindre ett dramafyllt år. Det har gått upp och ner och hit och dit. Men nu är allt bra.


Har jobbat hela veckan morgonturer vilket är super skönt! Det känns som om man hinner göra så mycket mera om dagarna. Imorgon har jag sista arbetsdagen för det här året. På lördagen blir det nyårsfirande, skall antagligen med Amelie till Åbo och fira för oss själva, men det är inte 100% säkert ännu. Är också bjuden till 3 nyårsfester här i Hangö. Så om vi bestämmer oss för att inte åka så är det ok endå.

Igår var jag hem till mamma och pappa, vi gick ut och gå i det kalla vädret och jag tänkte frysa benen av mig fast jag hade utebyxor och varma kläder på. Det blåste så tusan..

Slutade jobbet kl14 idag, har inte gjort något speciellt. Tänkte fara hem och hälsa på mami och papi men dom är båda på jobb så det får bli till en annan dag. 

Har förrästen haft ett glas i mitt finger i 3dagar och det har gjort så förbaskat ont.. men idag stack piggen lite ut så efter många svordomar och försök med pincetten så fick jag äntligen ut den! Yey. 

Nu ska jag äta, hejsvejs.