Texten tar aldrig slut

Annälde mig till inträdesprovet och har snart läst i en timme. Har på känn att jag måste läsa igenom hela kompendiet minst 5gånger för att få någonting över huvudtaget att fastna i mitt huvud.. 

Hoho, vilken tur så är det ännu 1 1/2 vecka kvar till provet.

Ciao

Sov så gott inatt och vaknade först lite före kl10 (LYXIGT). Har ätit morgonmål, snabbstädat och tagit en dusch. Nu borde jag egentligen läsa på inträdesprovet MEN jag såg att netflix har släppt ut season 3 av "unbreakable kimmy schmidt". Den serien är så underhållande, haha skrattar nästan högt när jag ser på den. 


Hoppas alla har en bra dag. 

*viktig information*
Förrästen så tror jag att jag kanske kan ha en liten spricka i tån, men orkar inte fara till hvc IGEN. Inte kan dom ändå gipsa tån eller något sådant. Och jag har hittat ett sätt att gå på så att det inte tar så jätte sjukt. 
*viktig information*

Otur

Hur kan man ha sådan otur som jag har. Har alltid varit klumpig och nu hände det igen. Hade tagit bort skyddskorna på jobbet för att jag hade skavsår på hälarna. En stund efter att jag lagt på mina vanliga skor så föll en stor och tung trä pall (lava) på min vänstra stortå. 

Igår var den nästan lika svullen som en tennisboll. Idag har svullnaden lagt sig (lite), och den är mera blå-gul-lila. Tar så sjukt och går som en halt höna, haha. 

Bilden är tagen tidigare, nu är det mycket mörkare blåmärke.. 

misstänker att det kan vara en spricka i tån, tänkte imorgon kanske fara och röntga foten om den fortfarande är sjuk.

nåja från en sak till en annan så åt jag en väldigt god kalkon sallad igår.

Skar kalkon fileér i små bitar och kryddade och lade in i ugnen. Super enkelt och super gott.👍