Goodmorning
Sitter nu på soffan och äter riskakor och kokta ägg, fantasilöst? -JA. Men orkar inte börja laga mat nu då jag snart ska iväg på jobb. Får väl laga mat ikväll då jag kommer hem istället (pojkvännen sa att han så gärna skulle vilja att jag lagar "min goda" spaghetti och maletkött sås, haha får väl se om jag orkar börjar kocka ihop något efter kl21:30 idag då.)
Idag är det förrästen första gången på 4dagar som jag far på jobb, har haft en liten minisemester över veckoslutet (fre-må). Det har verkligen varit superskönt att bara få slappa och inte egentligen ha några tider att passa. Har nog inte gjort något speciellt heller.. Har sovit länge mornarna och varit lite onödigt mycket ut och festa (torsdag och lördag), var även ett varv till Åbo på fredagen.
Nåja nu har jag egentligen ingenting intressant att berätta så därför låter det lite råddigt det som jag skriver, haha. Bäst att jag slutar skriva och tar en kopp kaffe istället så jag piggnar till ordentligt. HEJDÅ
 
fresh start
Har inte bloggat sen jag reste hem från min 3månaders resa i New York (ni kan läsa om den här www.soflet.blogspot.com och här sofianordblad.blogspot.com). Nu ska jag försöka börja blogga igen för att sen någongång i framtiden kunna läsa vad jag har gjort (jag tycker det är kul att läsa vad man har gjort för några år sedan osv.). Hoppas bara att jag kommer igång med det här ordentligt och att jag kommer på något att skriva hit ska försöka att inte skriva tråkiga "idag har jag..." inlägg, men det återstår att se.
Nu ska jag börja sova eftersom jag imorgon ska vakna tidigt och fara och morgongymma. GODNATT
 
Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.