Shalom, hola osv

Nu är jag äntligen (nästan) frisk. Lite hosta har jag kvar, men hostan brukar ju sitta kvar länge efter att man har varit sjuk.
Har fortfarande sjukt i visdomstanden, ringde idag till tandläkar mottagningen och fick fara på röntgen och visa upp tanden. Det var planerat att riva ut den övre tanden som trycker på min sjuka nedre visdomstand. Men den övre har inte vuxit ut ännu så det fanns inget att göra.. fick nu istället tid till borttagning av den nedre sjuka tanden. Dom skulle ha kunnat ta bort den idag men eftersom det är något med rötterna så blir det ett större ingrepp och därför gjorde dom det inte idag.
Ska snart på kaffe till mamma och pappa och imorgon ska jag äntligen på jobb igen. Har varit borta från jobbet nu i en vecka och börjar längta tillbaka dit nu eftersom det är så tråkigt att bara ligga hemma och vara sjuk..

Igår lagade vi pepparbiff med vitlöksgräddpotatis som blev så himla gott. Det godaste jag har ätit på länge!

Storstädade också lägenheten igår. J fixade köket i skick från topp till tå och jag fixade resten.
Så mycket annat har jag inte gjort. Vilat och glott på tv typ.

smoothie

Blandade ihop varsin vitamin smoothie åt oss här hemma.
Om någon vill ha recept så här varsågod:
2bananer
2-3msk blåbär (färska eller frysta)
1äpple
2dl mandelmjölk (brukar använda kokosmjölk för exotiskare smak, men den var slut här hemma)
Vill man ha lite protein i så lägg 1-2msk hera protein pulver i.
Mixa sedan ihop allt med en mixer eller smoothie blender.

Blöbb

Var idag till Hälsocentralen. Har sjukledigt ännu i allafall 3dagar.. febern bara fortsätter och rösten har fortfarande inte kommit tillbaka, och hostan börjar bli mer än jobbig.

Har hunnit laga mat idag, det blev fullkorna pasta, maletkött blandning och kokta grönsaker.

Efter maten drack jag en kopp kaffe sittande på golvet. Förskte även få den perfekta selfien med min andra halva när han var hemma på matpaus, men det lyckades inte riktigt, haha. (Jag tror inte ens att han märkte att jag tog bild på oss, han var så inne i sitt fifa spel haha)
Förrästen alltid när J spelar fifa så tar han några dynor från soffan och lägger dom 1meter ifrån tvn och sätter han sig på dom och spelar. Riktigt som ett litet barn som kollar på barn program. :D