Hjortstek
Du behöver:
1kg hjortstek
2 morötter
1 bit selleri
1 gullök
2 klyftor vitlök
Några kvistar timjan
Några lagerblad
1 msk enbär
4dl rödvin
4dl vatten
Tomatpure
1-2msk sojasås
Bryn köttet, skär upp rotsakerna och löken. Lägg upp allting i en gryta och tillsätt resten av ingredienserna. Låt puttra på på svag värme under lock i 2-2 1/2 timme. Till det här har vi klyftpotatis som jag marinerat med olivolja, salt, peppar, en kvist
rosmarin som jag klippt i små bitar, paprikapulver och lökpulver.
När köttet är mört ska du ta vara på spadet och hälla i grädde och krydda med salt och peppar, så får du en supersmaskig sås.

I år har jag en julkalender gjord av mamma❤️ varje dag får jag öppna ett litet paket, så roligt!

Jesse köpte varsin skraplottsjulakender åt oss och så köpte han en bukett med blommor åt mig (passade bättre än bra när jag storstädat hela lägenheten igår).

Hejsvejs!💕