Uppdatering

Nu är det en tid sedan jag uppdaterat här. Tänkte för min egen skull skriva en liten uppdatering för att sen någongång kanske kunna kolla tillbaka här på bloggen. Var ju bland annat till Tallinn (som jag skrev i förra inlägget), har tagit upp kontakten med två gamla vänner, varit hem till Hangö, varit på inflyttningsfest och så har jag jobbat i Mylly under två veckor som visualist och varit med och bygga den nya butiken som öppnade förra veckan. Har även haft Mirran på besök här några gånger. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Var (igen) till ögonläkare, läkaren kunde den här gången konstatera att min syn troligen inte kommer att återgå till normal. Efter att jag hade synnervsinflammation så har mina nerver blivit skadade i ögat vilket resulterar i sämre syn. Ser fortfarande inte alla färger normalt, det blixtrar och flimrar, allt är lite suddigare och "färglösare" med mitt sjuka öga och så kommer det troligen att förbli. Men hittils har jag klarat mig så kommer nog klara mig i fortsättningen också. 
För övrigt har jag mått helt okej, har nervsmärtor lite nu som då, men har lärt mig (och lär mig hela tiden) hantera dem. 
 


(null)

(null)

(null)

(null)


Igår tog jag fram det första julpyntet och paketerade även in dom första julklapparna. Ska strax iväg på jobb, känner mig lite pirrig inför arbetsdagen eftersom jag inte varit på "min" arbetsplats på 3veckor. Men det kommer gå bra, och det kommer bli kul att se alla arbetskamrater. 


(null)

(null)

(null)

(null)


Hejsvejs!💕