Fredag 29.7.2022

Idag var vi på jakt efter skor åt mig. Det finns inte en enda bra skobutik i Åbo centrum, gick även in i alla klädbutiker i hopp om att hitta passande skor till bröllopet imorgon. Jag trodde jag hade skor hemma, men dom passade inte på mig mera och dessutom är det ju typiskt att jag gett alla mina sommarskor åt mamma som jag inte använt, haha. Hittade ett par sandaler som får duga, dom är iaf i samma färg som väskan jag köpte igår då vi var på jakt efter klänning åt mig, det slutade med att jag köpte tre klänningar, haha. 

(null)

(null)

(null)


Kan ni gissa vilken av dessa två jag kommer ha på mig imorgon. 
Dock vet jag inte ännu hur jag ska ha mitt hår, tänkte kanske locka det och lägga det så där "halft uppsatt". Men har inte gjort frisyrer (varken på mig eller på någon annan) på flera år, så vet inte hur slut resultatet blir, haha. Tips tas emot på enkla frisyrer! Är dessutom för sent ute för att boka tid till frisör, så får fixa något själv.

Jag bjöd Jesse på lunch igår när vi var och shoppade. Det blev en superfräsh salladsbuffe. 

(null)

Nu ska jag klippa Jesses hår, stryka hans skjorta och sen ska vi bada bastu. 

Ajjoo, blev dessutom fastanställd på jobbet,  mitt nuvurande kontrakt tar slut i slutet av oktober och efter det börjar jag som fastanställd.  Enda sedan jag började på mitt nuvarande jobb så har jag hela tiden skrivit nya kontrakt och "gjort" vikariat, men nu äntligen fick jag fastanställning, yeyy! 


Hejsvejs!💕