Hej igen och gott nytt år

Året glider mot sitt slut och vi har endast några timmar kvar av 2018. 
Under den senaste veckan har jag hunnit med allt möjligt. Har bland annat firat jul i tre dagar, träffat kompisar, spenderat tid med mina båda gudbarn, varit en sväng till IKEA med mamma och samtidigt haft en mysig mor och dotter dag, har firat en kompis som fyllt år, har firat mamma som tog en examen (hjälpt henne baka en hel dag), och så mycket mer. Tror att jag lägger upp en massa bilder istället. 

(null)

(null)

(null)

Måndagsmorgonen började med julbastu och tomtegröt. Senare for jag till gravgården och tände några ljus med Jesse och hans familj och efter det blev det julmat, julklappsöppning och bingo. Senare for vi (jag och J) ännu till hans bror.

(null)

(null)

(null)

(null)

Tisdagen firade vi jul pånytt hos Jesses mamma och senare på kvällen samlades "vårt" gamla tjejgäng och firade en kompis.
(null)

På onsdagen var det julmat som gällde igen en gång. Och sen var det bara en mysig hemmakväll med J.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På torsdagen körde jag och mamma iväg till IKEA för att shoppa lite.
(null)

(null)

På fredagen träffade jag först min guddotter M som blivit så stor och lärt sig krypa 😍 och sen for jag hem till mamma och bakade resten av dagen.
På lördagmorgonen hälsade jag på min gudson och lekte och experimenterade med hans nya slime som han fått till julklapp av mig, haha.
(null)

Efter det for jag hem och hjälpte mamma med dom sista förberedelserna för hennes dimmesionsfest.
(null)

(null)

Efter några glas bubbel for jag träffade Cassandra och sen körde hon mig till Clarissa som jag inte sett på evigheter. Det var kul att ses❤️

På söndagen (igår) var jag hem och åt lite paj och kakrester hos mamma och pappa innan jag for efter moster och min gudson och körde hem till Åbo.

Idag har jag varit på jobb.
(null)

Kände mig konstig efter (och under) jobbet så jag mätte febern. Och nu är jag sjuk. 
(null)


Men trots min feber så tänker jag äta lite gott och kanske spela lite monopol. Jesse skulle egentligen fara hem till Hangö över nyåret men eftersom jag blev ensam i Åbo så kom han hit för att hålla mig sällskap. 

Hoppas alla får ett fint avslut och god början på det kommande året!❤️

Hejsvejs!💕