Sofia Erica Johanna

Jej

Första och andra skoldagen avklarade. Igår var det typ "welcome day", idag gick vi också igenom allt som man kan tänka på och gå igenom. Senare blev det mässa (fick mina första halarmärken, jej). 

Var ett varv till stan och köpte lite smått, wc pappers korg, fuktighetscreme och en potatispress (som jag typ hela mitt liv har velat ha men aldrig hittat någonstans).

Strömmen for igår, var ca 2h med alla lampor släckta och kylskåpet blev varmare och varmare. Ringde efter hjälp och fick veta att säkringen hade pajjat i källaren.. nå tur iaf fick jag strömmen tillbaka och på köpet el till tamburen och några kokplattor i spisen (dom hade inte fungerat tidigare, antagligen pga säkringen).
Var också till IKEA och köpte spegel, väggklocka, ljus(min stora kärlek) och några tavlor.
Idag for jag även på mitt första evenemang (ENSAM bland okända människor), det var kul. Träffade några trevliga människor innan jag for hem redan lite före kl22. Dom andra fortsätter säkert natten lång, haha.
Imorgon ska vi delas in i våra blivande klasser (team), A, B och C. Måste erkänna att jag nog är lite nervös.. hoppas på att slippa på samma klass som A, men man vet aldrig och kan inte påverka hur lotterna dras.
Nu ska jag börja sova så jag orkar upp imorgon igen tidigt.