Överraskad

Idag när jag vaknade hade det hänt stora förändringar med mitt öga och synen. Jag ser mycket mycket mycket bättre, jag är så glad! Dock ser jag inte helt perfekt ännu, men ser endå och det är positivt! Tror verkligen att kortisonen börjat verka och börjat "jobba" i min kropp. Om synen fortsättar bli bättre i den här takten så kommer jag garanterat att kunna se normalt igen inom en vecka. 

Annat positivt är att mina armar och ben inte domnade under natten, kanske det också har med min medicinering att göra, vanligtvis brukar jag vakna alltid nu och då av att min arm eller mitt ben är helt avdomnat men inte inatt. Ojoj vad jag är glad! 

Dock vet jag inte ännu varför jag fått den här inflammationen, har läkartid om två veckor och då kommer jag få reda på vad det är som orsakat det här. Men just nu känns det viktigaste att jag får synen tillbaka och kan återgå till att leva normalt. 😊

Har haft lite biverkningar från kortisonendropen igår, känner mig lite svullen, speciellt i händerna om jag "gör handen till knytnäve" och så tycker jag att ansiktet ser aningen svullet ut, men det kommer gå över någon vecka. Emellanåt får jag även kittlande känslor under huden och varma rysningar, och så är jag röd i ansiktet och det känns varmt om kinderna, och inatt hade jag svårighet att somna och vaknade hela tiden, men allt det här är fullt normalt under en sådan här medicinkur. 

Nu har det gått en timme sedan jag tog magmedicin (måste äta magmedicin eftersom min medicinering är så stark så den kan göra så att magen blir lite krånglig) så nu ska jag ta första dosen med 10tabletter och så ska jag äta morgonmål. 

Hoppas alla får en fin dag! ☀️

Hejsvejs!💕