Arbetslivet here i come
Hann vara 3månader "arbetslös", det är en väldigt lång tid med tanke på att jag började jobba som 16åring och alltid haft en arbetsplats sen dess. I och för sig så är jag ju studerande och skulle inte behöva tänka på att skaffa ett jobb. Men vem vill inte ha lite extra pengar att leva på liksom? 
Imorgon ska jag skriva under mitt arbetskontrakt till mitt blivande jobb. Och så snart som redan på måndagen ska jag börja, iiik. Det blir så spännande! Är så taggad, och mina blivande arbetskamratar värkar vara super sköna och härliga människor. 
Dessutom får jag arbeta med mat. Jag älskar ju att kocka och hålla på, så nu får jag vara med och bli mera erfaren, food is life. Platsen där jag ska börja arbeta på är känd för sin "excellenta" kundbetjäning, det borde jag väl inte ha så stora svårigheter med, plus att man lär sig med tiden (men är kanske endå mest nervös för just den delen att jag kommer att kunna "stand up" till deras standard). 
Det ska bli så spännande!
Herkkunuotta here I come!
 
Ska imorgon också och röntga min visdomstand som jag igår var och visade för tandläkaren. Fick antibiotika kur till den. Nu ska jag äta lite sen lunch och kolla ett avsnitt av Wahlgrens Värld. 
Hejsvejs!