Fredag idag

Har haft fullt upp den här veckan känns det som. På onsdagen började jag packa ihop lite smått och gott, senare på kvällen träffade jag Clarissa som jag inte sett på evigheter. Vi gick lite runt stan och blev sedan på ett berg och njöt av kvällssolen.

Igår spenderades hela dagen i Åbo med Amelie och lite shopping. Vi var en sväng till IKEA, sen gick vi omkring i stan och senare var det några lägenhets visningar som vi var på. Hur kul dag som helst!

Hoppas så på att jag snart skulle ha tur och hitta ett hem åt mig. Om någon känner någon som känner någon som kanske känner någon som skulle ha en passlig lägenhet åt mig att hyra, så hör av er!❤️


Var just på länk med A och passade på att fara och handla (åt lillebror som kommer hem från milin idag. Kylskåpet ekar tomt där hemma då mamma och pappa är på stugan) lite tillika, svettig och fräsh som man var (märk ironin). 

Är hemma hos mamma och pappa nu och har passat på att ta en dusch. Nu tänkte jag gå igenom min brudkista där jag har allt mellan himmel och jord som jag har samlat på mig under dom senaste 10åren. Spännande!


Senare blir det dejt med Ronja, först till beach bar plagen och därefter blir det antagligen sushi. 

Hoppas alla har en riktigt trevlig fredag!
Hejsvejs!💕